Naar Stavanger

Volgens de voorspellingen komen er enkele dagen met mooi weer aan in de buurt van Stavanger (25 gr. C. maar liefst: lang leve weeronline.nl!). Aangezien we een mooie plek in gedachten hebben om ons 25-jarig huwelijk op vrijdag te vieren, komt dit mooi uit.
Het betekent alleen dat we vandaag al richting Stavanger rijden, temeer omdat het weer in Suleskar druilerig is.

Hieronder enkele foto’s van ons plekje op het Suleskard Fjellsenter, gevolgd door foto’s van de schitterende weg naar Stavanger. We hebben de 45 en de E39 gevolgd via Oltedal en Sandnes (dit voor de kaartlezers die ons volgen ;)). Hmmm, helaas wel enkele Bomstasjons (tolwegen) die we netjes vooraf of nadien betalen. Alleen in Stavanger lukt dit niet meer, nu moeten we toch aan de de Norway Autopass lijkt het.

We kunnen ook niets doen, dan krijgt de eigenaar van de camper via mail de te betalen tol opgedragen. Knap hoor! Dus mam, snel je mailadres verwijderen! hihihihi

3 gedachten over “Naar Stavanger”

  1. Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk!!!!! Wat een geweldige plek om hier samen een biertje op te drinken. Geniet lekker samen en hopelijk gaan jullie een heleboel mooie plekjes zien.

  2. Dank jullie wel, Harriƫt en Sandra, en alle anderen die ons via SMS of telefoon hebben gefeliciteerd!
    Binnenkort nieuws over wat we vandaag gedaan hebben / welk hoogtepunt we bereikt hebben… šŸ˜Ž

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven