Over deze site


Hoi! Welkom op de site van Hanneke en Ronald.

Op 6 juli 2012 waren wij 25 jaar gemalen!

Deze site is voornamelijk ‘voor de leuk’. Om wat belevenissen te kunnen delen met vrienden, bekenden en familie; en vooral om zelf terug te kunnen kijken naar dat wat wij de moeite waard vinden.

Toen we de plannen om in 2012 naar Noorwegen te gaan gesmeed hadden, hebben we deze site ingericht. In 2013 stond Zweden op het programma, in 2014 Duitsland en Zwitserland. In 2015 hadden we het voorrecht om maar liefst 3 maanden door Scandinavië te mogen reizen.

In 2016 zijn we lekker rustig naar Luxemburg en Ameland geweest en hebben we niet geblogd. Idem in 2017, toen we in Duitsland en Friesland waren. We wilden er eigenlijk ook mee stoppen en de boel opdoeken… Begin 2018 kwamen we weer toe aan het bekijken van onze blogjes en genoten daar toch wel heel erg van. Dus besloten we toen om de site maar in de lucht te houden en te zien wat er verder van komt…

Contact opnemen kan op de gebruikelijke manieren die onze bekenden allemaal kennen. U kunt ook mail at hanenron.nl mailen (zelf het adres intikken, om het spammers niet makkelijker te maken dan het al is…), die wordt automatisch naar ons beiden doorgestuurd.
Door te mailen kun je ook op de hoogte blijven van onze blogs. Deze worden nl. automagisch aan een beperkt aantal bekenden toegemaild, aan die lijst zouden we je toe kunnen voegen. Maar dat hoeft niet persé, de blogs verschijnen ook op Facebook.

Veel kijk- en leesplezier en graag tot ziens!