Tijd voor een feessie!

We hadden het al gezegd dat het wat rustiger zou worden op ons weblog. Ja, jullie hebben nog wat tegoed van Noorwegen, maar het is nu even tijd voor wat anders.

6 juli 2012 waren wij 25 jaar getrouwd. Daarbij werd Hanneke op 25 augustus 50. Dus vonden we het tijd voor een feestje. En dat is dus op 26 augustus gevierd.

Tjonge, wát een dag was het zeg! Het weer zat niet mee (maar ook niet overdreven tegen), en voor de rest was het (ook) een superdag!!


Bijna iedereen was er, het was gezellig, de catering was uitstekend en we zijn verwend met prachtige cadeau’s. Buurman Paul heeft foto’s gemaakt van deze mooie middag / avond, waarvan we hieronder de mooiste laten zien.
(Voor nieuwe bezoekers: klik op een foto voor een volledige weergave en om naar de volgende foto te gaan) 

Verder willen we iedereen bedanken voor de komst, gezelligheid en mooie en originele cadeau’s!

Nog een aantal bijzonder bedankjes: aan Lammert voor zijn hulp bij het opbouwen en het zorgen voor de muziek, Laurens en Silke voor hun hulp bij het versieren en tenten bouwen, Alida en Arti én Stefan en Inge voor het uitlenen van hun partytenten, de buurt voor hun mooie optreden, Arie voor het begeleiden op de accordeon van de buurt, Els voor de kinderspelletjes, Paul voor het maken van de foto’s en het fotoboek en de Driekant voor de catering.

1 gedachte over “Tijd voor een feessie!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven