Berichten met trefwoord "camper"


Super Stockholm

Super Stockholm


Gepost door op 16 augustus 2015 in 2015, Zweden | 4 reacties

Woensdag 12 augustus tegen 13 uur parkeren we de camper op Norr Mälarstrand, op bijna precies hetzelfde plekje als 7 jaar geleden. Het voelt direct heel vertrouwd. Ondanks een drukke weg naast de parkeerplaats is het verder een prachtige plek bijna middenin het centrum van Stockholm.

Lees verder
Van Å naar Bø…

Van Å naar Bø…


Gepost door op 12 juli 2015 in 2015, Noorwegen | 6 reacties

Vrijdag 10 juli rijden we de hele dag met een kachelgangetje over Andøya. Al snel zien we op onze plaatselijke routekaart dat we ergens een mooie wandeling kunnen maken. Ronald parkeert de camper op de onmogelijkste plekjes en dat is maar goed ook, deze P-plek is piepklein.

Lees verder

Hoera! Vandaag en ook afgelopen nacht, wat geen nacht was… zijn we 28 jaar getrouwd. 28 jaar geleden liep iedereen met zweetdruppeltjes op het voorhoofd rond bij het tuinfeest in Halle-Heide. Want toen, net als nu in Eefde, was het rond de 30 graden.

Lees verder

De duizenden rotstekeningen in Alta zijn ook nog eens duizenden jaren oud (2600-6500 jr). In het museum een kaartje kopen en de wandeling langs het Altafjord kan beginnen! Het is wel wisselvallig weer, maar niet echt heel koud. In Nederland woedt nu een hittegolf begrijpen wij, meer dan 30 graden! Ik geloof dat ik dan liever de 12-15 graden heb van hier.

Lees verder
In de (zevende) hemel…

In de (zevende) hemel…


Gepost door op 28 juni 2015 in 2015, Noorwegen | 5 reacties

En dan zaterdag 27 juni tegen 10 uur op weg om de laatste 150 kilometers naar de Noordkaap te rijden. We hebben er toch nog 3 uur over gedaan, onderweg een trekker met caravan gezien (echt waar!) en af en toe fietsers die ons tegemoet komen of die we inhalen. Knap hoor, per fiets naar deze koude Kaap!

Lees verder
The Arctic Highway

The Arctic Highway


Gepost door op 24 juni 2015 in 2015, Finland | 6 reacties

’s Ochtends opstaan en dan met je slaaphoofd tot de ontdekking komen dat je ‘kookkoffie’ hebt gekocht. In de K-Market zie je een rood pak staan met ‘Kaffe’ erop en je denkt direct aan de DE Aroma Rood van de Coöp. De Zweden en Finnen koken nog hun koffie met hele grove maling. Niet te drinken in onze schenkfilter. Opletten de volgende keer dus!

Lees verder