Berichten met trefwoord "filmpje"


Roadmovies Flüela pas

Roadmovies Flüela pas


Gepost door op 29 augustus 2014 in 2014, Zwitserland | 4 reacties

Zo. De retraite in Zwitserland zit erop. Een vakantie-retraite was het eigenlijk, met een licht meditatie-programma en ’s middags (en ook nog twee hele dagen) vrij, dat wil zeggen: helemáál geen meditatie-programma. Hanneke zal de komende dagen wat wandelingen-blogjes online zetten, want wát was het daar mooi, zeg, in Zwitserland.

Lees verder

Gisteren schreef Hanneke al een stukje over onze wandeling naar de Haugabreen, waarbij ook een flink aantal foto’s geplaatst zijn.

Vandaar dat we filmpjes even bewaard hebben en apart plaatsen: in dit bericht dus.

Het was nog een flinke klus om ze te bewerken, we hadden namelijk veel opnames gemaakt, gewoon, omdat het zo erg mooi was…
Maar goed, ziehier het resultaat.

De klim naar de breen was eerst lieflijk met weitjes, bloemetjes en schapenbellen- en blaten op de achtergrond. Verder lekker stil met veel watervalgeruis. Het tweede gedeelte, de echte klauter- en waterklim is heftig, zeker de laatste honderd meter als de rode bewegwijzering het laat afweten. De gletsjertong is inmiddels een stuk gesmolten en we moeten zelf bepalen hoe we het laatste stuk lopen. Maar gehaald met lekker natte voeten!

Lees verder
Roadmovie (2)

Roadmovie (2)


Gepost door op 13 juli 2012 in 2012, Noorwegen | 2 reacties

Tjonge, wat genieten we in Noorwegen!
Hopelijk is dat op te maken uit de berichten op deze site 😉

Bijgaand een filmpje dat Hanneke heeft opgenomen van de weg die ons leidde naar Camping Botnen, waar ze in dit bericht over schreef.

Mooi voorbeeld van waarom je af en toe, ook met een brede camper, gewoon een ‘wit weggetje’ (op de kaart als erg smal en ontoegankelijk overkomend) moet nemen… 

Lees verder

Niet alleen in Nederland wordt hard aan de weg gewerkt, de Noren kunnen er ook wat van. Soms moeten we lang wachten tot vrachtwagens grote stenen meenemen om deze 500 meter verderop weer te storten. Maar op zondag 8 juli lag het werkverkeer stil, echter was het in de camper niet echt stil te noemen….

Rijksweg 13 vlak voor Øvre Eidfjord was schitterend om te rijden, zowel wat uitzicht als rijvakmanschap betreft…. Sorry pap!!!

Lees verder
Preikestolen op de film

Preikestolen op de film


Gepost door op 13 juli 2012 in 2012, Noorwegen | 0 reacties

Dag allemaal!
Na enkele dagen op een klein campingetje (Høyseth Camping in Stardalen-Fonn) waar Hanneke al meer over heeft geschreven, zitten we nu op een camping met een erg snelle internetverbinding. Zo snel zelfs dat ik maar wat filmpjes die we gemaakt hebben op YouTube heb gezet.

Vandaag kunnen jullie kiezen uit drie filmpjes over onze trouwdag (6 juli) op Preikestolen (check de foto’s!).

Dit eerste filmpje is net na de 1,5 – 2 uur durende klim naar het plateau, we zijn niet eens erg moe en Ronald presteert het nog om over de rand te gaan hangen en zo bijna ons 25 jarig huwelijk teniet te doen…..

Lees verder
Roadmovie (1)

Roadmovie (1)


Gepost door op 7 juli 2012 in 2012, Noorwegen | 3 reacties

Hanneke heeft onderweg geregeld de filmcamera ter hand gehad en een aantal mooie stukjes van de reis gefilmd.

We beginnen met 2 filmpjes van de route door het Setesdal onderweg naar de Flatelande Camping:

Lees verder