Berichten met trefwoord "huwelijk"


Hoera! Vandaag en ook afgelopen nacht, wat geen nacht was… zijn we 28 jaar getrouwd. 28 jaar geleden liep iedereen met zweetdruppeltjes op het voorhoofd rond bij het tuinfeest in Halle-Heide. Want toen, net als nu in Eefde, was het rond de 30 graden.

Lees verder

Ja, die ICA, die ICA, die kan nooit meer stuk voor ons, lees hieronder meer hierover.

Vandaag 6 juli is onze 26 jarige trouwdag, tjonge tjonge, wat vliegt de tijd. Ik weet nog als de dag van gister dat we precies 1 jaar geleden in Noorwegen op de Preikestolen stonden, ook met zulk prachtig weer.

Lees verder
Norra Kvills National Park

Norra Kvills National Park


Gepost door op 5 juli 2013 in 2013, Zweden | 3 reacties

Vrijdag 5 juli. Vanochtend de 3,1 km wandeling gemaakt en nog een extra omweggetje naar een meertje, waardoor we al gauw 2 uur onderweg zijn geweest. Weer veel klauteren en vaak stilstaan om al het moois te bewonderen. Op de top (de Idhöjden) een prachtig uitzicht.

Het is echt een rommelbos, een mooi zootje bij elkaar: alleen de bomen die op de paden vallen worden in stukken gezaagd en naast het pad gelegd, de rest is dus zoals het is….al 150 jaar. Het is een heerlijk dennenshampoo woud!

Lees verder
Tijd voor een feessie!

Tijd voor een feessie!


Gepost door op 4 september 2012 in Huis en haard | 1 reactie

We hadden het al gezegd dat het wat rustiger zou worden op ons weblog. Ja, jullie hebben nog wat tegoed van Noorwegen, maar het is nu even tijd voor wat anders.

6 juli 2012 waren wij 25 jaar getrouwd. Daarbij werd Hanneke op 25 augustus 50. Dus vonden we het tijd voor een feestje. En dat is dus op 26 augustus gevierd.

Tjonge, wát een dag was het zeg! Het weer zat niet mee (maar ook niet overdreven tegen), en voor de rest was het (ook) een superdag!!

Lees verder
Preikestolen op de film

Preikestolen op de film


Gepost door op 13 juli 2012 in 2012, Noorwegen | 0 reacties

Dag allemaal!
Na enkele dagen op een klein campingetje (Høyseth Camping in Stardalen-Fonn) waar Hanneke al meer over heeft geschreven, zitten we nu op een camping met een erg snelle internetverbinding. Zo snel zelfs dat ik maar wat filmpjes die we gemaakt hebben op YouTube heb gezet.

Vandaag kunnen jullie kiezen uit drie filmpjes over onze trouwdag (6 juli) op Preikestolen (check de foto’s!).

Dit eerste filmpje is net na de 1,5 – 2 uur durende klim naar het plateau, we zijn niet eens erg moe en Ronald presteert het nog om over de rand te gaan hangen en zo bijna ons 25 jarig huwelijk teniet te doen…..

Lees verder

‘Zij leven hoog, zij leven hoog!” Ja hoog vanwege 25 jaar ‘gemalen’. Jullie weten wel:  “Ze houden ontzettend veel van elkaar, hij van hem en zij van haar….” En hoog omdat we op deze mooie dag ook nog eens onze wens hebben vervuld: de Preikestolen in Jorpeland beklimmen.

Dus letterlijke en figuurlijke hoogtepunten! Vroeg op (alweer) en om 9 uur stonden we aan het begin van de klim.

De beklimming was niet voor watjes…. een hele klauterpartij van ca. 2 uur omhoog (alle lichaamsdelen gebruikend) tot bovenop het plateau van de Preikestolen met adembenemend uitzicht over het Lysefjord. Het was geweldig en alle superlatieven die hierover geschreven zijn kloppen! 

Ronald ging nog lekker over de rand hangen om een filmpje te scoren, zodat ik al bijna dacht dat we ons 25 jarig huwelijk + 1 dag niet meer mee zouden maken….. Mijn hoogtevrees viel mee, zolang ik maar niet over een rand de diepte in keek. 

Lees verder