museum

Honderden jaren oud en staat nog als een huis

The Cotswolds en Oxford

Woensdag 16 augustus deden we lekker rustig aan ’s morgens. Na het inpakken reden we noordwaarts het binnenland in, naar de Midlands. Daar ligt een streek die bekend staat als een gebied van “Outstanding Natural Beauty“: The Cotswolds. In het oud-Engels betekent cod iets als ‘hooggelegen open land’ en wold betekent heuvels.

The Cotswolds en Oxford Lees verder »

Bootstilleven....

Hjärtligt välkommen till …

… Fjällbacka, Tanumshede en Garviks camping op het eiland Rossö. Op woensdag 11 juli wordt het al om 3.15 uur licht… ook de vogels worden dan wakker en door de warmte zit het verduisteringsscherm van het dakluik wat los en daar piept de zon al heel vroeg doorheen.

Hjärtligt välkommen till … Lees verder »

De nieuwe hobby van Ronald

Geen gemokk in Jokkmokk

Voor het eerst weten we niet zo goed wat we moeten doen tijdens deze reis. Het is zaterdag 25 juli en voor de komende week wordt er overal in Noord en Midden Scandinavië slecht weer verwacht, en met slecht bedoel ik cijfers 3 t/m 5 op de schaal van 10 op ‘weeronline’. Veel regen dus!

Geen gemokk in Jokkmokk Lees verder »

Met heeel veeel Boeddha's

Boeddha museum en iconen in Traben-Trarbach

Zondag 15 juni hebben we supergeluk, alle autowegen langs de Moezel zijn gesloten voor snelverkeer. Waarom is ons niet helemaal duidelijk. Maar een welkome autoloze zondag dus. Heerlijk fietsen we naar Traben-Trarbach, koffie drinken en daarna naar het Boeddha-museum. Dit museum is in particuliere handen, en ook hier is het ons niet helemaal duidelijk waarom

Boeddha museum en iconen in Traben-Trarbach Lees verder »

Scroll naar boven