National Park

Bootstilleven....

Hjärtligt välkommen till …

… Fjällbacka, Tanumshede en Garviks camping op het eiland Rossö. Op woensdag 11 juli wordt het al om 3.15 uur licht… ook de vogels worden dan wakker en door de warmte zit het verduisteringsscherm van het dakluik wat los en daar piept de zon al heel vroeg doorheen.

Hjärtligt välkommen till … Lees verder »

Mooi avondlicht over Norreskog

Paspoort alstublieft!

Vanaf zondag 25 juni hebben we een weekje ‘voorgekampeerd’ met de camper bij camping De Wapenberg, ca. 7 km vanaf Apeldoorn. (Ter info: ook dit jaar staat er onder ieder blogje een link naar een interactieve kaart!) Heerlijk rustig de camper in kunnen pakken en genoten van het begin van De Hoge Veluwe (Het Leesten).

Paspoort alstublieft! Lees verder »

Prachtig groen, paars en rood

Van Sveriges Lustgård naar Store Mosse

Zondag 16 augustus is weer rustdag, we blijven vandaag op Djulöbadets Camping in Katrineholm staan. Het is prachtig weer, weer 😉 Zo 23 graden en een blauwe lucht met witte schapenwolken. ’s Ochtends doen we niks, beetje surfen op het goede Wifi internet, blogjes plaatsen en filmpjes kijken onder de luifel.

Van Sveriges Lustgård naar Store Mosse Lees verder »

Prachtige bloemenweides...

Bloemenpracht op Ängsö nationaal park

Na maandag de hele dag bezig te zijn geweest om uit te zoeken hoe we naar Ängsö NP konden varen dan eindelijk vanochtend 16 juni de overtocht. En dit was al het uitgezoek meer dan waard 🙂 Om 10.30 uur bij Östanå färlelege (de aanlegsteiger naast de veerpont) door de ‘Sjöbris’ (zeebries), die vanaf de

Bloemenpracht op Ängsö nationaal park Lees verder »

Een bosje met slippers...

Van Tättö Havsbad in 4 dagen naar de ‘Lady’s Slipper’

Drie dagen hebben we op camping Tättö Havsbad gestaan, genoten van de zon en het water. Loftahammar en omgeving is prachtig en nog niet ontdekt door Nederlanders, wij zijn tot nog toe de enigen. Wel ‘heul veul Duutsers’. ’s Middags binnendoor weggetjes gereden naar Valdemarsvik-hamn en daar kwamen we een aantal Zweden tegen die hun

Van Tättö Havsbad in 4 dagen naar de ‘Lady’s Slipper’ Lees verder »

Scroll naar boven