Berichten met trefwoord "regen"


Op naar de TOP!

Op naar de TOP!


Gepost door op 26 juni 2015 in 2015, Noorwegen | 6 reacties

We hebben wat langer getreuzeld dan eigenlijk de bedoeling was om naar de Noordkaap te reizen vanwege alle regen en koude daar (8-10 graden nog steeds). Maar het maakt niet uit de komende week blijft het matig weer en we willen nu het topje van het Europese vasteland weleens bereiken!

Lees verder
Natte bedoening

Natte bedoening


Gepost door op 27 augustus 2014 in 2014, Zwitserland | 12 reacties

Gisteravond op doorreis naar Zwitserland weer op camping Alpirsbach beland met eigenaar Ralph. Hij maakt een eigen ‘Medizin’ genaamd ‘Ralph’s Nussgeist’. Een heel gezond ingrediënt zijn de walnoten waar het o.a. mee bereid is. De rest laat ik aan de verbeelding over, maar we hebben allebei als een blok geslapen op zijn medicijn 😉

Lees verder
Tijd voor een feessie!

Tijd voor een feessie!


Gepost door op 4 september 2012 in Huis en haard | 1 reactie

We hadden het al gezegd dat het wat rustiger zou worden op ons weblog. Ja, jullie hebben nog wat tegoed van Noorwegen, maar het is nu even tijd voor wat anders.

6 juli 2012 waren wij 25 jaar getrouwd. Daarbij werd Hanneke op 25 augustus 50. Dus vonden we het tijd voor een feestje. En dat is dus op 26 augustus gevierd.

Tjonge, wát een dag was het zeg! Het weer zat niet mee (maar ook niet overdreven tegen), en voor de rest was het (ook) een superdag!!

Lees verder
Naar Stavanger

Naar Stavanger


Gepost door op 4 juli 2012 in 2012, Noorwegen | 3 reacties

Volgens de voorspellingen komen er enkele dagen met mooi weer aan in de buurt van Stavanger (25 gr. C. maar liefst: lang leve weeronline.nl!). Aangezien we een mooie plek in gedachten hebben om ons 25-jarig huwelijk op vrijdag te vieren, komt dit mooi uit.
Het betekent alleen dat we vandaag al richting Stavanger rijden, temeer omdat het weer in Suleskar druilerig is.

Hieronder enkele foto’s van ons plekje op het Suleskard Fjellsenter, gevolgd door foto’s van de schitterende weg naar Stavanger. We hebben de 45 en de E39 gevolgd via Oltedal en Sandnes (dit voor de kaartlezers die ons volgen ;)). Hmmm, helaas wel enkele Bomstasjons (tolwegen) die we netjes vooraf of nadien betalen. Alleen in Stavanger lukt dit niet meer, nu moeten we toch aan de de Norway Autopass lijkt het.

Lees verder
Tuin (11): Moeras

Tuin (11): Moeras


Gepost door op 6 april 2010 in Eefdese Tuin | 0 reacties

Begin april.
Regen. Mooi om te kijken hoe de waterpartijen zich houden. Het moerasje bij de kleine vijver loopt mooi vol en overstroomt niet.

Achter, bij de grote vijver, staan de planten klaar en is de stapelmuur bijna half af.

Lees verder