Berichten met trefwoord "thuis"


“Wie samen kan reizen, kan ook samen leven” heeft Simon Carmiggelt ooit gezegd. Wij hebben nu 3 maanden in een kleine camper gereisd, camperbed, keuken, toilet en cabine gedeeld en onderweg 1 x een meningsverschil gehad en ik weet niet eens meer waarover ūüėČ Nu leven wij al 31 jaar samen, dus is het niet raar, denk ik, dat we ook goed samen kunnen reizen. Alleen zo lang op zo weinig vierkante meters¬†hebben we nooit eerder gedaan.

Lees verder
Käsekuchen en Sumi-e

Käsekuchen en Sumi-e


Gepost door op 30 juni 2014 in 2014, Duitsland | 0 reacties

Tja zo’n laatste blogje is eigenlijk nooit zo leuk, want dan zit de vakantie er weer op. Gelukkig stonden wij op onze laatste 2 vakantiedagen bij ‘Campingplatz v.d. Berg (en Dal)‘ in Lind-Obliers.

En dat was dan wel weer heel leuk! Gerd en Rietje v.d. Berg hebben een tweede huis (zeg maar boerderij) in dit plaatsje in de Eifel en ook hier is de stilte hoorbaar, alleen niet bij de avondmaaltijd en de ontbijttafel ūüėČ
Ze wonen naast een heel schattig ieniemienie kerkje met een kerkklok die klinkt als een koeienbel!

Lees verder
Henrik

Henrik


Gepost door op 13 juli 2013 in 2013, Zweden | 0 reacties

Zo.
We zijn weer thuis, zoals de vaste lezers ongetwijfeld begrepen zullen hebben.
Onderstaand nog even 2 foto’s die we u niet willen onthouden.

De ene foto is van Henrik, onze reisgenoot sinds de eerste week.

Lees verder
In 2 dagen weer thuis

In 2 dagen weer thuis


Gepost door op 12 juli 2013 in 2013, Zweden | 0 reacties

’s Ochtends de 11e juli afscheid genomen van de K√łge Bugt, aan de overkant van de Bugt ligt Kopenhagen met het vliegveld, we hebben gister de hele avond vliegtuigen kunnen spotten….
Nu: op naar R√łdby voor de boot naar Puttgarden.¬†

Lees verder

Ja, we zijn er weer. Precies vier weken na vertrek zijn we, na een koffiepauzestop in Pesse (standplaats van de camper), op vrijdag 27 juli (gefeliciteerd Marcel!) weer THUIS!

We zijn in Denemarken nog even langs de¬†Oostkaap¬†gereden, mooie akkers en bloemen op weg er naartoe. En in Bremen nog een overnachting gehad op een familiecamping direct aan de doorgaande route en zijn daar lekker uit eten gegaan. ’s Ochtends konden we het rustig aan doen, want vanuit de camping was het nog maar een kippeneindje naar Nederland toeren.¬†

Lees verder