uitzicht

Bootstilleven....

Hjärtligt välkommen till …

… Fjällbacka, Tanumshede en Garviks camping op het eiland Rossö. Op woensdag 11 juli wordt het al om 3.15 uur licht… ook de vogels worden dan wakker en door de warmte zit het verduisteringsscherm van het dakluik wat los en daar piept de zon al heel vroeg doorheen.

Hjärtligt välkommen till … Lees verder »

De vulkaanachtige top van de Städjan is mooi dreigend!

Fotoblog van Städjan-Nipfjällets natuurreservaat

Vol verwachting klopt ons hart: we gaan naar Idre, de Nipfjället beklimmen en de Städjan bewonderen. 7 jaar geleden waren we hier ook in de maand juli, samen met Laurens en toen was ik op slag verliefd. Zo’n mooie plek, daar wil ik wel vaker naar toe.

Fotoblog van Städjan-Nipfjällets natuurreservaat Lees verder »

We are going to Abisko….

Even wat anders. Er wordt altijd gezegd dat de Scandinavische landen zo duur zijn. Nou dit klopt gedeeltelijk. We ervaren alleen Noorwegen als heel duur, groente en fruit bijvoorbeeld. Sommige groenten die hier in de schappen liggen komen uit Nederland (tomaten, champignons en de rode paprika).

We are going to Abisko…. Lees verder »

Superlatieven schieten te kort

Flüelapas

Vandaag een heel lange reis achter de boeg. Niet qua kilometers, maar wel wat tijd betreft. Van de camping bij Schaffhausen dwars overgestoken naar het Oosten, via Frauenfeld (Ronald’s idee…),Wil, Wattwil, Wildhaus, Landquart naar Davos. Alwaar bij de DavoserSee een kleine pauze om daarna de Flüelapass over te steken. Die is alleen toegankelijk van mei

Flüelapas Lees verder »

Uitzicht vanaf ons plekje

Charmanter dan charmant

Eigenlijk willen we dit blogje geheimhouden, niemand mag lezen over deze camping namelijk, ssssssstttt. Gisteravond toen we aankwamen voelden en zagen we het meteen: JA, dit is nu een echte camping, die wij onder de charme-campings in het ANWB boekje zouden vermelden. ‘Charme’, zoals jullie nu wel hebben begrepen, gaat bij ons niet alleen om

Charmanter dan charmant Lees verder »

Scroll naar boven