Berichten met trefwoord "wandelen"


Zaterdag 21 juli werden we om 8.55 uur wakker. Ondanks de donder en bliksem van gisteravond en vannacht was er geen druppel regen gevallen in Idre. Dat betekende voor de omgeving weer een droge dag in het verschiet en voor ons dat we alweer buiten konden ontbijten.

Lees verder
Luierdagen in Glaskogen

Luierdagen in Glaskogen


Gepost door op 18 juli 2018 in 2018, Zweden | 2 reacties

Maandagochtend 16 juli werden we heerlijk uitgerust wakker na een nacht op een wel heel stille parkeerplaats bij Tresticklan… We wilden richting Idre rijden, of misschien eerst nog wel een National Park ‘meepikken’, want er waren er twee binnen redelijk bereik. Johanna fotografeerde nog snel een rouwmantel, al de tweede hier in het park.

Lees verder
Tresticklan NP

Tresticklan NP


Gepost door op 15 juli 2018 in 2018, Zweden | 2 reacties

Zondag 15 juli was het tijd om de westkust van Zweden vaarwel te zeggen. Hij was ook op, die Zweedse kust: we zaten al bijna in Noorwegen. We waren echter té dicht bij een ander Zweeds NP dat we nog niet bezocht hadden: Tresticklan. Dus ging de reis niet naar Noorwegen maar landinwaarts.

Lees verder
Kosteröarna en NP Kosterhavet

Kosteröarna en NP Kosterhavet


Gepost door op 14 juli 2018 in 2018, Zweden | 4 reacties

Vandaag, 14 juli, is Laurens jarig! Wij zijn er weer eens niet bij. Om 0.00 uur wilden we voor hem zingen, maar hij nam de telefoon niet op.

Voor ons ging de wekker om 7.15 uur, niet echt een vakantietijd, maar we wilden de boot van 8.30 uur naar de Kostereilanden halen.

Lees verder
Geen gemokk in Jokkmokk

Geen gemokk in Jokkmokk


Gepost door op 27 juli 2015 in 2015, Zweden | 2 reacties

Voor het eerst weten we niet zo goed wat we moeten doen tijdens deze reis. Het is zaterdag 25 juli en voor de komende week wordt er overal in Noord en Midden Scandinavië slecht weer verwacht, en met slecht bedoel ik cijfers 3 t/m 5 op de schaal van 10 op ‘weeronline’. Veel regen dus!

Lees verder