Berichten met trefwoord "zee"


S-DK-D-NL…

S-DK-D-NL…


Gepost door op 21 augustus 2015 in 2015, Zweden | 12 reacties

Laatste reisverslag voor we weer thuis zijn: via de Öresundbrug van S naar DK, met de veerpont naar D en per autobaan naar NL.

Op de stadscamping van Värnamo is het goed toeven tussen de naaldbomen op woensdag 19 augustus, we lezen de hele ochtend en rijden tegen een uurtje of één in de middag richting Malmö. 225 km verder stoppen we bij ‘Habo Ljung Camping’ aan de Öresund. Dit is een zee, waarvan ik de naam zee niet helemaal vind kloppen 😉

Lees verder
Terug naar de kust…

Terug naar de kust…


Gepost door op 23 juli 2012 in 2012, Noorwegen | 1 reactie

Maandag 23 juli terug naar de kust richting Larvik, want de volgende ochtend moeten we om 7 uur in de rij staan voor de veerboot van Larvik naar Hirsthals in Denemarken, welke we afgelopen week online hebben geboekt.

Het zal de komende week mooi weer worden, niet alleen in Nederland, maar ook in Denemarken, dus zou het fijn zijn ergens aan het Kattegat nog een paar dagen aan het strand te mogen rondstruinen. Noord Jutland is een mooi gebied met een aantal charme campings, waarvan we er eentje gaan kiezen.

Van Gvarv dus naar beneden gereden naar camping Solplassen (Zonneplek) in de buurt van Stavern, morgen dan zo’n 20 minuten rijden naar de boot.

Lees verder
Proefcamperen

Proefcamperen


Gepost door op 25 april 2012 in Huis en haard | 0 reacties

CamperBegin april zijn we twee daagjes met de camper op pad geweest.
Om te kijken of er in te rijden en te slapen valt.

Resultaat: Prima gereden en geslapen. Prachtig weer, lekker een dagje aan zee geweest en via de toeristische route naar huus.
Conclusie: Noorwegen, here we come! 

Lees verder