We zijn weer thuis……oehoehoehoeeeee!

Ja, we zijn er weer. Precies vier weken na vertrek zijn we, na een koffiepauzestop in Pesse (standplaats van de camper), op vrijdag 27 juli (gefeliciteerd Marcel!) weer THUIS!

We zijn in Denemarken nog even langs de Oostkaap gereden, mooie akkers en bloemen op weg er naartoe. En in Bremen nog een overnachting gehad op een familiecamping direct aan de doorgaande route en zijn daar lekker uit eten gegaan. ’s Ochtends konden we het rustig aan doen, want vanuit de camping was het nog maar een kippeneindje naar Nederland toeren. 

Het was goed thuiskomen!
Laurens (met wat hulp van Silke) had goed voor het huis en de tuin gezorgd. En de tuin is nog steeds prachtig! Hanneke heeft al weer 2 dagen heerlijk zitten wroeten.

We hebben ’s avonds alvast gerekend, om onze nieuwsgierigheid te bevredigen: we hebben de afgelopen vier weken 4022,4 km gereden en daarbij 435,65 liter diesel verstookt, hetgeen een gemiddeld verbruik van 1 op 9,23 betekent.
Maar die cijfertjes zijn niet zo belangrijk, wat wel belangrijk is, is dat we een supervakantie hebben gehad. Met ontzettend veel indrukken van zoveel moois, dat we er nog steeds ondersteboven van zijn. 

En na 4 weken op elkaars  lip gezeten te hebben (en af en toe op elkaars tenen te hebben gestaan), nog steeds getrouwd! Ook een mooie prestatie 😉

Dan hieronder nog enkele foto’s van die laatste dag.

Binnenkort volgen nog een aantal filmpjes, o.a. van onze mooie tocht naar de Gaustatoppen. En dan is er nog de serie over de aanleg van de tuin, die we met terugwerkende kracht schrijven en voorzien van foto’s.
Maar de frequentie van publiceren zal vanaf nu wat af nemen.

Dank voor ieders aandacht en reacties de afgelopen weken (dit vonden we heel erg leuk ;)) en graag tot ziens!

3 gedachten over “We zijn weer thuis……oehoehoehoeeeee!”

 1. Wat is die maand snel gegaan. Bedankt voor alle verhalen, foto’s en filmpjes. Met die km kan je meteen je vrachtwagenrijbewijs aanvragen. Groeten, Ruud, Joke en de rest

 2. Bieneke Wessels

  Hallo Ron en Hanneke,

  Wat een mooi reisverslag hebben jullie gemaakt van jullie reis naar Noorwegen.
  Wij gaan voor de vijfde keer en daarom lees ik veel reisverslagen voor tips e.d.
  Het is en blijft een prachtig land he?
  Een tip voor jullie misschien, jullie achternaam en woonplaats, allebei bijzonder, staan vermeld in het verslag. Wij hebben een inbraak gehad tijdens onze vakantie en dat wensen we niemand toe.
  Nog vele mooie reizen toegewenst!
  Met vriendelijke groet, Bieneke Wessels

 3. Dag Bieneke,
  Dank voor je reactie en tip!
  Heb jij/jullie ook ervaringen online staan?

  Dit jaar gaat onze reis naar Zweden…

  Hartelijke groet,
  Ronald

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven