Weblog


Åsnen en op huus an!

Gepost door op 17:39 in 2018, Zweden | 4 reacties

Åsnen en op huus an!

Toen we de Poolcirkel bereikten, wisten we al dat we huiswaarts zouden gaan. ’s Ochtends, vóór het wegrijden uit Stockholm, hadden we weeronline.nl al gezien dat er een aantal regendagen zouden volgen, met een klein lichtpuntje daarin. (meer…)

Swingend Stockholm

Gepost door op 21:38 in 2018, Zweden | 2 reacties

Swingend Stockholm

Dinsdag 7 augustus vertrekken we tevreden van ons privé havenplekje. Een rustige nacht gehad en ’s ochtends lekker buiten ontbeten en genoten van de omgeving. Een grote bonte specht liet zich zien en horen; hij ging flink tekeer op een boom, dus wij vonden het een grote boze specht… (meer…)

Naar de Zweedse oostkust

Gepost door op 22:07 in 2018, Zweden | 2 reacties

Naar de Zweedse oostkust

Vrijdag 3 augustus zijn we voor twaalven van de saaie Grongse camping af om de weg 74 oostwaarts te rijden richting Gäddede. Wat een prachtige is dat zeg! Het was van begin tot eind voluit genieten. (meer…)

Helgeland kustweg Rv17

Gepost door op 23:10 in 2018, Noorwegen | 6 reacties

Helgeland kustweg Rv17

Nadat we op dinsdag 31 juli onze spullen hadden ingepakt op ons mooie plekje aan het Svartisvatnet, hebben we eerst LPG getankt in Mo I Rana. Onze 50 liter LPG tank was voor ca. een derde leeg en de weersvooruitzichten lieten toch lagere temperaturen zien voor de komende periode. (meer…)

Svartisen gletsjerwandeling

Gepost door op 09:56 in 2018, Noorwegen | 6 reacties

Svartisen gletsjerwandeling

Maandag 30 juli was het tijd om weer huiswaarts te rijden. Niet rechtstreeks, we hebben bijna drie weken de tijd voor de thuisreis. Op de Poolcirkel ontdekten we een mooie gletsjerwandeling, bijna op de route, en aangezien het weer eigenlijk optimaal was, besloten we de wandeling te gaan maken. (meer…)

Poolcirkel

Gepost door op 20:52 in 2018, Noorwegen | 2 reacties

Poolcirkel

Zaterdag 28 juli reden we, nadat we Östersund achter ons hadden gelaten (zie vorig blog), lekker door op de E45 en belandden we eind van de middag op een mooie parkeer- annex rastplats bij Meselefors, vlak onder de grotere plaats Vilhelmina. (meer…)

Relaxdagen in Östersund

Gepost door op 20:28 in 2018, Zweden | 1 reactie

Relaxdagen in Östersund

Misschien dat sommige lezers wel blij zijn dat we ook af en toe wat luierdagen inlassen waarop we niet zoveel doen en er dus ook niet zoveel te bloggen is. Na zoveel moois van de afgelopen dagen was het eigenlijk ook wel weer eens tijd om even wat rustiger aan te doen. (meer…)