Berichten met trefwoord "Scuol"


Elke dag na de ochtendmeditatie was er door het hotel een excursie geregeld, om 11 uur kon iedereen in de hotelbus stappen, werd men ergens neergezet en werd afgesproken om hoe laat de bus de groep weer zou ophalen.

Wij hebben hier echter niet aan meegedaan. We zijn immers nog nooit in Val Sinestra geweest, en om dan elders te gaan wandelen terwijl je de directe omgeving nog niet gezien hebt, vonden we niet nodig. We wilden gewoon hier op deze mooie plek blijven voor een weekje. En daar hebben we geen spijt van gehad.

Lees verder
Scuol Sight Seeing

Scuol Sight Seeing


Gepost door op 31 augustus 2014 in 2014, Zwitserland | 0 reacties

Gisterochtend nog wat motregen, gelukkig niet veel voor de renners die tegen 7 uur al van start moesten (en om 6 uur uit de veren waren met al hun schuifdeurbusjes 😉 , gelukkig doen oordopjes wonderen).

Tegen 12 uur klaarde het op, een voorzichtig waterig zonnetje kwam tevoorschijn, samen met Ton en Louise die al een week in het Kurhaus Val Sinestra, (op ca. 12 km van de camping vandaan) verblijven.

Lees verder
Kabelbaanblog

Kabelbaanblog


Gepost door op 31 augustus 2014 in 2014, Zwitserland | 1 reactie

Eergisteren, 29 augustus, klaarde het na de middag weer prachtig op en konden we een wandeling maken bovenop de Motta Naluns. Met de kabelbaan vanuit Scuol werden we 900 meter hogerop neergezet.

Dat is wel leuk van zo’n stadscamping, in 10-15 minuten wandelen kun je alle kanten op, met de kabelbaan dus, de trein, de bus en het schattige oude- en nieuwe centrum met vele winkels dichtbij.

Lees verder
Flüelapas

Flüelapas


Gepost door op 28 augustus 2014 in 2014, Zwitserland | 1 reactie

Vandaag een heel lange reis achter de boeg. Niet qua kilometers, maar wel wat tijd betreft.

Van de camping bij Schaffhausen dwars overgestoken naar het Oosten, via Frauenfeld (Ronald’s idee…),Wil, Wattwil, Wildhaus, Landquart naar Davos. Alwaar bij de DavoserSee een kleine pauze om daarna de Flüelapass over te steken. Die is alleen toegankelijk van mei tot november.

Lees verder